Uslovi korišćenja

Autorska prava. Kompletan autorski sadržaj (grafički, tekstualni, programski i ostali materijali), nalazi se pod zaštitom važećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa portala OblakTačaka.rs bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pisano odobrenje portala OblakTačaka.rs. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava portala OblakTačaka.rs i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa portala OblakTačaka.rs moguće je prenositi pod uslovom da se vidno navede, u adekvatnom obliku, da je “informacija preuzeta sa portala OblakTačaka.rs” i obavezom poštovanja Zakona o autorskom i srodnim pravima.

Odricanje od prava. Svi sadržaji i informacije na portalu OblakTačaka.rs predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa portalom OblakTačaka.rs ili kupi nekih od proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit putem e-maila office@oblaktacaka.rs. Informacije na ovom Veb portal mogu nenamerno da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi. Portal OblakTačaka.rs ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa strana portala OblakTačaka.rs. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da portal OblakTačaka.rs na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pometunih Veb sajtova ili strana.

Bezbednost podataka. Na portalu OblakTačaka.rs se koristi Secure Sockets Layer (SSL) tehnologija za obezbeđivanje poverljivosti Vaših podataka prilikom prenosa do našeg servera.

Poverljivost podataka. Podaci prikupljeni prilikom registracije su neophodni za procesiranje Vašeg zahteva. OblakTačaka.rs se obavezuje da će sa podacima koje registrovani ostave postupati profesionalno i odgovorno. Podaci će se koristiti isključivo interno, u poslovne svrhe, i neće se prosleđivati trećim licima.

Isporuka i plaćanje. Isporuka modela dobijenih 3D štampanjem se vrši Post Express-om, usluga Danas za Sutra. Fizička lica plaćaju preko računa ili pouzećem. Pravna lica plaćaju preko računa. Poštarina je uključena u cenu za celu teritoriju Srbije.